Vin til Pizza og Pastaretter

Smagekassen passer til mad som:
Pizza
Pastaretter
Lasagne
Lette Kødretter
Risotto

Basis og Premium smagekassen:
Med seks nøje udvalgte kvalitetsvine, der skifter med årstiden, tilbyder vi både en Basis og en Premium smagekasse, så du kan finde den perfekte vin til enhver lejlighed.

Kort info:
Når man vælger vin til denne smagekasse, er der flere faktorer, du skal tage i betragtning. Tomatsaucen på pizzaen eller i pastaretter er normalt en dominerende smag, den er ofte syrlig og sød på samme tid og derfor skal man vælge en vin, der har lignende smagsegenskaber for at komplimentere tomatens smag.
Der er taget højde for:

  • Syreindhold: Vinen skal have tilstrækkeligt højt syreindhold til at afbalancere fedmen fra osten og kødet på pizzaen eller lette kødretter.
  • Krop er et udtryk der henviser til vægten og fylden i munden, og her vil den være let da det vil matche godt med pizzaens og kødrettens smag.
  • Tanniner: Rødvinene er med moderate tanniner, som ikke vil dominere smagen af pizzaen eller kødretten. Hvidvin indeholder ikke tanniner.
  • Frugtagtig smag der kan matche pizzaens og kødrettens smag.

Smagekassen typiske vine og druer:
Du kan læse mere her på siden om de typiske vine som smagekassen indeholder ved at trykke på vinen, så kommer der en beskrivelse.

Køb smagekassen her

Luk

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Velkommen til Lauridsen Vine

For at handle hos Lauridsen Vine skal du være over 18 år.

Søg

Tilføj kurv