Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger:

Lauridsen Vine
CVR: 26771552
Adresse: Koustrupparken 62, 7400 Herning
Mail: hl@lauridsenvine.dk
Tlf: 22632204

Priser

Alle priser på Lauridsenvine.dk er angivet inklusiv moms. Priserne er dagspriser. Når du handler med Lauridsenvine.dk indgås aftaler kun på dansk.

Vi tager forbehold for eventuelle prisændringer, afgiftsændringer, fejl i priserne på hjemmesiden, udsolgte varer samt udefrakommende forhold, der har indflydelse på priser og levering.

Betaling og sikkerhed

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lauridsenvine.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragt

Levering ved køb for minimum 500 kr. inkl. Moms, ved levering til Erhverv og Privat.

Fragtomkostninger fra 39 kr. inkl. moms.

Der leveres kun forsendelser til adresser i Danmark og ikke bro faste øer.

Leveringstid vil ca. være 1-4 arbejdsdage. Dette afhænger om vi har varen på lager. Til at fragte vores varer benytter vi Danske Fragtmænd og Xpressen både til pakker og større forsendelser.

Vi tilbyder levering direkte hjem til din privatadresse. Pakken SKAL kunne stilles et angivet sted på din adresse. "Denne type levering hedder flexlevering". Når du bestiller din ordre her på vores webshop, så får du muligheden for at indtaste et sted, hvor din pakke må flexleveres, det kan fx være i "carporten" eller ved "fordøren". Da det er en flexlevering, så er det ikke altid sikkert, at chaufføren ringer på din dør, før pakken stilles det angivet sted. Det er fordi at 90% af alle kunder ikke er hjemme i dagstimerne, og derfor kan den enkelte chauffør godt stille pakken uden at ringe på døren først. Dette er op til den enkelte chauffør. Hvis tilfældet er at det ikke er ansvarligt at stille pakken som flex, tager chaufføren den med tilbage på det nærmeste depot, hvor du så har mulighed for at afhente pakken i deres åbningstid. Ønskes en genudkørsel kan der blive opkrævet et nyt leveringsgebyr.

Ved palle forsendelser leveres varen med fragtmand til din hoveddør i gadeplan. Det vil sige, at hvis varen skal leveres til en etageejendom, fragtes varen kun til hoveddøren i gadeplan. Skal varen leveres i et parcelhus, skal adgangsvejen til hoveddøren være flisebelagt.

Afhentning

Du er også velkommen til at afhente din vin på vores lager, adressen er Koustrupparken 62, 7400 Herning. Angiv venligst hvornår varen ønskes afhentet. Vinen kan normalt afhentes hverdage 16-20, eller efter aftale.

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hl@lauridsenvine.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Lauridsen Vine
Koustrupparken 62
7400 Herning

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Lauridsen Vine
Koustrupparken 62
7400 Herning

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lauridsen Vine og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data.

Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på Lauridsenvine.dk er ejer Henrik Muff Lauridsen.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hl@lauridsenvine.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte ejer Henrik Muff Lauridsen, hl@lauridsenvine.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/od

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24/02-2023

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Hent fortydelsesformular

Luk

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Velkommen til Lauridsen Vine

For at handle hos Lauridsen Vine skal du være over 18 år.

Søg

Tilføj kurv